Sui Generis Tiyatro’nun sevilen oyunu “AÇIK DENİZDE” adlı oyun Ören halkından tam not aldı. İzleyenlerin nefeslerini tutarak izlediği oyun festivalin gözde oyunları arasına girdi.
05 Temmuz 2025 cumartesi günü saat 21.00’de Ören Amfi tiyatroda sergilenen oyunun yönetmen koltuğunda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının deneyimli oyuncusu Tolga Tümer oturuyor. Gerçek özgürlüğün nerede ve nasıl bulunabileceğine dair izleyiciyi düşündüren “Açık Denizde”, kara mizah ve absürt unsurlarla örülü anlatımıyla dikkat çekiyor.
Seyirciyi derin bir sorgulamanın içine çeken oyunda, Hüseyin Akçar, Eren Coşan, Tuna Can Ünver ve Elif Nur Akkan rol alıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sayın Ulaş Taka, oyun sonunda Tiyatro ekibine plaket takdim etti. Oyunun çok etkileyici olduğunu söyleyen TAKA, tiyatro ekibine çok teşekkür etti. Grubun koordinatörü Av. Hüseyin Akçar da BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE Başkanı Ahmet Akın‘a ve bütün ekibe teşekkürlerini ileterek böylesine sanat dolu bir festivale katıldıkları için teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Sui Generis Tiyatro, daha sahneden inmeden önümüzdeki yıl yapılacak olan 7. Uluslararası Aromaterapi festivaline davet edildi.