ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Kalecik Belediyesince, Aile Haftası kapsamında Kalecik'te "Ailede-Okulda Şenlik Var" etkinlikleri düzenlendi.

ABB'den yapılan açıklamaya göre, ailelerin sosyalleşmesi amacıyla Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen "Ailede Şenlik Var" etkinliğinde, atölyelerden geleneksel oyunlara, mehter gösterisinden konsere kadar çok sayıda aktiviteler yer aldı.

"Okulda Şenlik Var" etkinliği ise Çandır Ortaokulu'nda düzenlendi. ABB tarafından özellikle kırsal bölgelerde yaşayanların psikolojik destek hizmetlerine erişimini sağlamak, duygusal ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla otobüsten dönüştürülen ve ilçeleri dolaşan psikobüs de etkinlikteydi.

Etkinliğe katılan 72 öğrenci, açık alan ve uçurtma etkinlikleri, duygu çalışmaları, tuval boyama, ikramlıklar, hediyeler, oyun ve yarışmalarla zaman geçirdi.



Kaynak: AA