AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve milletvekilleri, Ankara’da Adalet Bakanı Akın Gürlek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşmede nezaket çerçevesinde gündeme dair değerlendirmeler yapıldı.
Ankara’da Gerçekleşen Ziyaret
AK Parti Eskişehir teşkilatı ve milletvekilleri, Ankara temasları kapsamında Adalet Bakanı Akın Gürlek ile bir araya geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette heyet, Bakan Gürlek’e yeni görevi için başarı dileklerini iletti.
Heyette Yer Alan İsimler
Ziyaret programında AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’ın yanı sıra Eskişehir Milletvekilleri Nebi Hatipoğlu, Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan yer aldı. Tam kadro gerçekleştirilen buluşma, Eskişehir heyetinin Ankara’daki siyasi temaslarının bir parçası olarak kaydedildi.
Hayırlı Olsun Mesajları
Ziyaretin ana gündemini, Bakan Gürlek’e yeni görevi dolayısıyla iletilen tebrik mesajları oluşturdu. Görüşmede Türkiye’nin adalet vizyonu ve Eskişehir’e dair genel konular nezaket çerçevesinde ele alındı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, yerel teşkilat ile merkezi hükümet arasındaki koordinasyonun önemine dikkat çekildi.
Sosyal Medya Paylaşımı
İl Başkanı Gürhan Albayrak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Bakan Gürlek’e nezaketi için teşekkür ederek, “Ülkemize ve milletimize hizmet yolunda üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.





