Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bakan Göktaş AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eskişehir temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Göktaş'a ziyaretinde milletvekili ve il başkanı eşlik etti.

Eskişehir 09.07.2026 12:43 Yavuz Öztürk 71 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bakan Göktaş AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nda
Paylaş:
N

Eskişehir'deki resmi programlarına devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'na geçti. Teşkilat üyeleriyle buluşan Bakan Göktaş, parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Teşkilat ziyareti ve temaslar

Valilik ziyaretini tamamlayan Bakan Göktaş, kentteki temaslarını AK Parti İl Başkanlığı ile sürdürdü. Ziyaret programı kapsamında Bakan Göktaş'a şu isimler eşlik etti:

  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak.

  • TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Anı defterine özel not

İl Başkanlığı'ndaki teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Göktaş, burada partinin çalışmaları hakkında bilgi alırken, anı defterini inceleyerek ziyaretin anısına defteri imzaladı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Milletvekili Dönmez’den Medya 26 Grup’a ziyaret
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Milletvekili Dönmez’den Medya 26 Grup’a ziyaret
WhatsApp
İhbar Hattı