Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bilecik’te ‘Neşet Ertaş Anma Programı’ düzenlendi

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda ’Neşet Ertaş Anma Programı’ düzenlendi. Programda Halk Şairi Neşet İçöz tarafından Neşet Ertaş’ın eserleri seslendirilirken, öğrenciler duygu dolu ve keyifli bir akşam yaşadı.

Eskişehir 02.10.2026 11:08 Sistem Yöneticisi 27 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bilecik’te ‘Neşet Ertaş Anma Programı’ düzenlendi
Paylaş:
N

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda ’Neşet Ertaş Anma Programı’ düzenlendi.

Programda Halk Şairi Neşet İçöz tarafından Neşet Ertaş’ın eserleri seslendirilirken, öğrenciler duygu dolu ve keyifli bir akşam yaşadı. Neşet Ertaş’ın gönüllerde iz bırakan türküleri eşliğinde Türk kültürünün önemli değerlerinden biri bir kez daha yad edildi.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, programla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Neşet Ertaş, eserleri ve gönüllere dokunan türküleriyle kültürümüzde çok özel bir yere sahip. Öğrencilerimizin böylesine kıymetli bir kültür mirasını türküler eşliğinde tanımasına ve yaşatmasına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkülerin diliyle Neşet Ertaş’ı andık" dedi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gerçeği aratmayan tatbikat
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gerçeği aratmayan tatbikat
WhatsApp
İhbar Hattı