Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

CHP Eskişehir İl Başkanı Kılıç’tan İmalı Mesaj

CHP Eskişehir İl Başkanı Volkan Enver Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı “Kalmak sabredenlerin, gitmek korkakların işidir” paylaşımıyla dikkat çekti.

Eskişehir 05.08.2026 18:11 Yavuz Öztürk 70 okuma Okuma Süresi: 1 dk
CHP Eskişehir İl Başkanı Kılıç’tan İmalı Mesaj
Paylaş:
N

CHP Eskişehir İl Başkanı Volkan Enver Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı “Kalmak sabredenlerin, gitmek korkakların işidir” paylaşımıyla dikkat çekti.

Göreve Atanmasının Ardından

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu’nun teşkilatlara yönelik yeni görevlendirmeleri kapsamında Eskişehir İl Başkanlığı görevine Volkan Enver Kılıç atanmıştı.

İmalı Paylaşım

Kılıç, dün akşam saatlerinde şahsi sosyal medya hesabından makamında çekilmiş bir fotoğrafıyla birlikte, “Kalmak sabredenlerin, gitmek korkakların işidir” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, parti içi süreçlere dair imalı bir mesaj olarak değerlendirildi.

CHP Eskişehir İl Başkanı Volkan Enver Kılıç

Parti Kulislerinde Yorumlar

Kılıç’ın paylaşımı, CHP Eskişehir örgütünde farklı yorumlara neden oldu. Bazı parti üyeleri mesajı “görevde kalma kararlılığı” olarak değerlendirirken, bazıları ise “parti içi tartışmalara gönderme” olarak yorumladı.

İl Başkanı Volkan Enver Kılıç’ın imalı paylaşımı, parti kulislerinde farklı yorumlara neden oldu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kombine satışları hedefin gerisinde kaldı!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kombine satışları hedefin gerisinde kaldı!
WhatsApp
İhbar Hattı