Yöresel türküler, oyunlar ve çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Coşkulu Piknik Şöleni
26 Temmuz Pazar günü Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda düzenlenen piknik şöleni, “Nerede Birlik Orada Dirlik” mottosuyla gerçekleştirildi. Etkinlikte yöresel türküler söylendi, oyunlar oynandı ve çocuklar eğlenceye doydu.
Katılım ve Teşekkürler
Programın gerçekleşmesine katkı sağlayan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Tabiat Parkı Müdürü Sedat Kut, sivil toplum kuruluşları ve farklı şehirlerden gelen misafirler için teşekkür mesajı yayımlandı.
Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Etkinlikte akrabalar, dostlar ve hemşehriler bir araya gelerek hasret giderdi. Eskişehir Dadaşlar Derneği Başkanı Cemal Çavdar, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediklerini belirterek gelecek yıl yeniden buluşma dileğini paylaştı.

