Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Salça yapımı için ilk ateşler yakıldı

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen uygulama ile salça yapmak isteyen vatandaşlar kazanların başına geçti. ’Vadipark’ta salça kazanları kaynayacak.

Eskişehir 24.08.2026 11:13 Sistem Yöneticisi 47 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Salça yapımı için ilk ateşler yakıldı
Paylaş:
N

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen uygulama ile salça yapmak isteyen vatandaşlar kazanların başına geçti.

’Vadipark’ta salça kazanları kaynayacak. Bilecik’in bereketi sofralara taşınacak’ sloganıyla başlayan uygulama kapsamında vatandaşlar domates ve şişelerini getirerek, kendi salçalarını yapmaya başladı. Vadipark Sosyal Tesislerinde hazırlanan alanda günde 10 aile kendi salçasını yapabilecek ve yapımda kullanılan su, odun, temizlik ve diğer ihtiyaç malzemeleri Bilecik Belediyesi tarafından karşılanacak.

Vatandaşlar duydukları memnuniyeti belirtti

Çarşı merkezinde salça yapımının zor olduğunu ve Bilecik Belediyesi tarafından başlatılan uygulamadan duydukları memnuniyeti belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Uygulamanın her yıl yapılmasını isteyen vatandaşlar, Bilecik Belediyesi tarafından verilen desteklerle daha rahat ve kolay şekilde salçalarını yaptıklarını ifade etti.

26 Ağustos tarihine kadar gerçekleştirilecek uygulama için vatandaşlar sabah 09:00 ile 20:00 saatleri arasında alandan hizmet alabilecek.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bilecik’te otomobil takla attı: 2 yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bilecik’te otomobil takla attı: 2 yaralı
WhatsApp
İhbar Hattı