Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Eskişehirspor’da 14 Yıl Sonra Veda

Eskişehirspor altyapısından yetişen ve 14 yıldır siyah kırmızı formayı giyen Arda Baran Çubuk, yayımladığı mesajla kulübe veda etti.

SPOR 15.08.2026 17:48 Yavuz Öztürk 61 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Eskişehirspor’da 14 Yıl Sonra Veda
Paylaş:
N

20 yaşındaki sol bek Arda Baran Çubuk, “Bugün bir sayfayı kapatıyorum ama Eskişehirspor’un kalbimdeki yeri sonsuza kadar aynı kalacak” sözleriyle ayrılığını duyurdu.

Altyapıdan Profesyonelliğe

Eskişehirspor altyapısında yetişen Arda Baran Çubuk, 28 Ağustos 2025’te profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükselmişti.

  • 14 yıl boyunca siyah kırmızı formayı giydi.

  • Çubuk, kulüpte sadece futbol oynamadığını, çocukluğunu yaşadığını ve hayallerinin peşinden koştuğunu ifade etti.

Veda Mesajı

Genç sol bek yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün tam 14 yıldır büyük bir gururla formasını taşıdığım Eskişehirspor’a veda etme zamanı… Bugün bir sayfayı kapatıyorum ama Eskişehirspor’un kalbimdeki yeri sonsuza kadar aynı kalacak. Hoşçakal büyük Eskişehirspor.”

Arda Cubuk

Yeni Sayfa

Çubuk’un ayrılığı, Eskişehirspor’da uzun yıllar forma giymiş bir oyuncunun kulübe veda etmesi açısından dikkat çekti.

  • Genç oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açması bekleniyor.

  • Eskişehirspor camiası ise altyapısından yetişen oyuncunun veda mesajına büyük ilgi gösterdi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜGVA Eskişehir Yaz Okulu Coşkuyla Tamamlandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
TÜGVA Eskişehir Yaz Okulu Coşkuyla Tamamlandı
WhatsApp
İhbar Hattı