AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) Eskişehir yerleşkesinde meydana gelen yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Dün akşam saatlerinde yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Hatipoğlu, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu ifade etti.
Çalışmalar Olay Yerinde Takip Edildi
Eskişehir'in Esentepe Mahallesi’nde yer alan TEI tesislerinin imalat bölümünde, bir enerji kaynağında meydana gelen patlama ve yanıcı maddelerin tutuşması sonucu çıktığı iddia edilen yangın, ekiplerin karadan yürüttüğü yoğun müdahale ile tamamen söndürüldü. Yangın haberinin hemen ardından tesise giderek yürütülen söndürme faaliyetlerini yerinde inceleyen AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sürecin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir paylaşımdabulundu.
Ekiplere ve Çalışanlara Teşekkür Mesajı
Milletvekili Hatipoğlu yaptığı açıklamada, ekiplerin özverili ve hızlı müdahalesi sayesinde yangının kontrol altına alındığını ve gerekli tüm işlemlerin yapıldığını belirtti. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın bulunmamasının önemini vurgulayan Hatipoğlu, süreci ilk andan itibaren büyük bir gayretle yöneten tüm itfaiye personeline, sahada görev yapan ekiplere ve TEI çalışanlarına teşekkürlerini ileterek Eskişehir şehrine ve TEI ailesine geçmiş olsun dileklerini sundu.