Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Sivrihisar Devlet Hastanesi'ndeki Darbedilen Personel Konuştu

Eskişehir 30.06.2026 16:41 Yavuz Öztürk 30 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Sivrihisar Devlet Hastanesi'ndeki Darbedilen Personel Konuştu
Paylaş:
N

Eskişehir'in Sivrihisar Devlet Hastanesi'nde yaşanan akılalmaz şiddet olayında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hastane müdürü T.Y.'nin, kurum personeli A.D. ile tartıştığı ve sonrasında personeli darbettiği anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Uğradığı şiddet sonucu beyin travması geçirdiğini ve ilk darbeden sonrasını hatırlamadığını belirten mağdur personel A.D., ikinci kez darbedildiğini soruşturma aşamasındaki kamera kayıtlarından öğrendiğini söyledi. Konuyla ilgili Eskişehir Valiliği tarafından geniş çaplı inceleme başlatılırken, darbedilen personelin adalet arayışı sürüyor.

Darbedilen Personel

İlk Darbeden Sonrasını Beyin Travması Nedeniyle Hatırlamıyor

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinden gelen şiddet haberi, sağlık camiasında ve kamuoyunda büyük infial uyandırdı. Edinilen bilgilere göre, Sivrihisar Devlet Hastanesi Müdürü T.Y. ile hastane personeli A.D. arasında yaklaşık 3 ay önce tartışma yaşandı. Yaşanan sözlü münakaşanın ardından konuyu görüşmek üzere bir araya gelen ikili arasında arbede çıktı. Müdür T.Y.'nin astı olan personeli vahşice darbettiği o anlar ise hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yaşanan skandal olayın ardından dehşet verici anları anlatan mağdur personel A.D., aldığı darbelerin fiziksel ve zihinsel tahribatına dikkat çekti. Olayın bir başka mesai arkadaşıyla yaşadığı tartışma neticesinde başladığını ifade eden A.D., sözlerini şöyle sürdürdü:

"Olay hastanede bir personel arkadaşımla tartışmamdan dolayı ortaya çıktı. Daha sonra kurum müdürümüzle bu konu hakkında görüşeceğimiz zaman zaten sosyal medyadan gördüğümüz üzere darbedildiğim açıkça bellidir. İlk darbeden sonra olan her şeyi beyin travmasına bağlı olarak yani hiçbir şey hatırlamıyorum. Daha sonrasında ikinci darbedildiğimi kamera kayıtlarından işte soruşturma aşamasında gördüm, öğrendim."

Valilik İncelemesi Sürüyor

Güvenlik kameralarına yansıyan net görüntülerin sosyal medyada ve haber bültenlerinde yer almasının ardından idari mekanizmalar da hızla harekete geçti. Eskişehir Valiliği, müdür T.Y. hakkında idari inceleme başlattığını duyurdu.

Uğradığı şiddet karşısında sorumluların cezalandırılmasını talep eden mağdur personel A.D., "İnceleme başlatılmasını talep ettim. Umarım bunlar karşılık bulur. Onun harici zaten görüntülerden görüleceği üzere yine az önce sosyal medyadan gördüm" diyerek adalet beklentisini dile getirdi. Olayın ardındaki tüm detayların açığa çıkması için başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Geçen Yıldan Kalan Güneş Kremlerine Dikkat!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Geçen Yıldan Kalan Güneş Kremlerine Dikkat!
WhatsApp
İhbar Hattı